Професионалното работно портфолио на „Гавриловски и Партнери“ вбројува над 15 години успешно работење , со домашни и интернационални клиенти од разни разни индустрии.

Делегација на ЕУ во Македонија; Винер Виена Иншуренс груп; European Eye Hospital, Жикол; Раде Кончар, Imexa Ljubljana, Arcom Ljubljana.

Целосна референтна листа на наши клиенти може да побарате на contact@gavriloski.com

 

  • eu
  • winner-final
  • eye-hospital-final
  • zikol-final
  • rade
  • imexa-final
  • arcom-final