За нас


Ние сме една од водечките адвокатски канцеларии во Македонија која повеќе од 15 години нуди широк спектар на правни услуги за поединци, семејства и корпоративни клиенти.

Услуги


 

Адвокатите и застапниците од нашата адвокатска канцеларија обезбедуваат голем број услуги за правно советување и застапување на нашите Клиенти. Нашето искуство и специјализирано знаење ги користиме за да предвидиме проблеми и да пронајдеме иновативни решенија.

Надомест на штета и осигурување


Нашата адвокатска канцеларија обезбедува целосна правна поддршка при надомест на штета од секаков вид, вклучувајќи но не ограничувајќи се на:

Повеќе

Парнични постапки и медијација

Ги разбираме комерцијалните основи за парнична постапки и нивните последици за нашиот клиент. Тоа нè наведува да наоѓаме практични решенија и цврсто да...

Повеќе

Комерцијални и корпоративни услуги /С&П (спојувања и преземања)

Комерцијалната и корпоративната групна пракса ги води клиентите низ трговски договори, корпоративно управување, генерално советување за друштва...

Повеќе

Вработување /
трудово право


Ние ги поддржуваме нашите клиенти низ преструктуирањата на бизнисите и се справуваме со најугледните чувствителни и сложени односи со вработените на...

Повеќе

Недвижен имот и градежништво


Обезбедуваме интегрирана услуга на клиенти кои работат со комерцијален и корпоративен недвижен имот. Ние им нудиме посветена и сигурна поддршка во...

Повеќе

Извршување


Нашата Адвокатска канцеларија може да ви обезбеди правна поддршка во кој било чекор од постапката на извршување. Со цел да обезбедиме најефективна правна услуга...

Повеќе

Кривично право

Ние обезбедуваме советување и помош при кривични постапки од секаков вид....

Повеќе

Клиенти


Професионалното работно портфолио на „Гавриловски и Партнери“ вбројува над 15 години успешно работење , со домашни и интернационални клиенти од разни разни индустрии.

  • eu
  • winner-final
  • eye-hospital-final
  • zikol-final
  • rade
  • imexa-final
  • arcom-final

Нашиот тим


 

Нашиот успех се темели на нашиот тим, кој го сочинуваат реномирани адвокатски имиња, професионалци во својата област, со повеќегодишно работно искуство во адвокатска канцеларија Гаврилоски и Партнери.

_r1_c1
Марјан Гаврилоски

Адвокат, Основач

marjan.gavriloski@gavriloski.com
070 268 567

_r1_c1
Марјан Андреев

Адвокат, Партнер

marjan.andreev@gavrilovski.com
078 585 856

_r1_c1
Зоја Андреев

Адвокат, Партнер

zoja.andreev@gavriloski.com
078 454 564

_r1_c1
Даниела Ивановска

Адвокат, Стручен соработник

daniela.ivanovska@gavriloski.com
070 84 22 14

_r1_c1
Кристина Филипоска

Адвокатски стручен соработник

kristina.filiposka@gavriloski.com
078 258 258

_r1_c1
Анѓа Мартиновска

Адвокатски стручен соработник

angja.martinovska@gavriloski.com
070 268 567

_r1_c1
Александра Богданоски

Адвокатски стручен соработник

aleksandra.bogdanoski@gavriloski.com
078 258 528

_r1_c1
Никола Гаврилоски

Приправник / Волонтер

nikola.gavriloski@gavriloski.com
078 585 852