skip to Main Content
G&P
Gavriloski & Partners

Ние сме една од водечките адвокатски канцеларии
во Македонија која повеќе од 15 години нуди широк
спектар на правни услуги за поединци, семејства
и корпоративни клиенти...

G&P
Gavriloski & Partners

Ние сме една од водечките адвокатски канцеларии
во Македонија која повеќе од 15 години нуди широк
спектар на правни услуги за поединци, семејства
и корпоративни клиенти...

G&P
Gavriloski & Partners

Ние сме една од водечките адвокатски канцеларии
во Македонија која повеќе од 15 години нуди широк
спектар на правни услуги за поединци, семејства
и корпоративни клиенти...

previous arrow
next arrow
Slider

За Нас

Ние сме една од водечките адвокатски канцеларии во Македонија која повеќе од 15 години нуди широк спектар на правни услуги за поединци, семејства и корпоративни клиенти.

Услуги

Адвокатите и застапниците од нашата адвокатска канцеларија обезбедуваат голем број услуги за правно советување и застапување на нашите Клиенти. Нашето искуство и специјализирано знаење ги користиме за да предвидиме проблеми и да пронајдеме иновативни решенија.

Надомест на штета и осигурување

Нашата адвокатска канцеларија обезбедува целосна правна поддршка при надомест на штета од секаков вид, вклучувајќи но не ограничувајќи се на:

Парнични постапки и медијација

Ги разбираме комерцијалните основи за парнична постапки и нивните последици за нашиот клиент. Тоа нè наведува да наоѓаме практични решенија и цврсто да…

Комерцијални и корпоративни услуги /С&П (спојувања и преземања)

Комерцијалната и корпоративната групна пракса ги води клиентите низ трговски договори, корпоративно управување, генерално советување за друштва…

Вработување / трудово право

Ние ги поддржуваме нашите клиенти низ преструктуирањата на бизнисите и се справуваме со најугледните чувствителни и сложени односи со вработените на…

Недвижен имот и градежништво

Обезбедуваме интегрирана услуга на клиенти кои работат со комерцијален и корпоративен недвижен имот. Ние им нудиме посветена и сигурна поддршка во…

Извршување

Нашата Адвокатска канцеларија може да ви обезбеди правна поддршка во кој било чекор од постапката на извршување. Со цел да обезбедиме најефективна правна услуга…

Кривично право

Ние обезбедуваме советување и помош при кривични постапки од секаков вид….

Тим

Нашиот успех се темели на нашиот тим, кој го сочинуваат реномирани адвокатски имиња, професионалци во својата област, со повеќегодишно работно искуство во адвокатска канцеларија Гаврилоски и Партнери.

Адвокат, Основач

Адвокат, Партнер

Адвокат, Партнер

Back To Top